Straż miejska zapowiada: Przykręcimy śrubę piratom
Zwiń
X
-
W Bydgoszczy jest łysy dziadek w SM co jeździ fabią z fotoradarem i cyka foty. Kiedyś mówię do ojca, że się typ nie boi stawać w różnych miejscach np lasy itp co by nie dostał wpie*dolu. We wtorek byłem w Bydgoszczy u rodziców i tata mówi że łysy stał na rogatkach miasta podjechały karki i naebały mu. Koleś miesiąc na zwolnieniu spędził. Ciekawe czy wyciągnie z tego konsekwencje :P
Komentarz
-
-
jeśli czyta to jakiś strażnik miejski to Panowie przesłanie dla was pocałujcie nas wszystkich w Du.e jesteście bandą nieudaczników, darmozjadów i zakałą tego narodu, oprócz tego chcecie podwyżek i co raz to większych praw jeban. nieroby :twisted: lepiej policjantów dać więcej i dokształcić niż męczyć sie z takimi pajacami jak wyhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
adi747, chyba sobie wydrukuję Twój manifest i na klapie nakleję. :lol:
A tak w ramach wyrywania chwastów to wczoraj na Bakalarskiej strąbiłem dwóch dziadów z plakietkami SM usiłujących zaparkować nie dość, że na środku skrzyżowania, to jeszcze bez kirunków itp. Jak zaczęli pyskować, to przy nich zadzwoniłem na policję, że jacyś przebierańcy usiłują mnie zastraszyć, bo to przecież niemożliwe, żeby funkcjonariusz nie potrafił zaparkować, przychodził do pracy nieogolony, w wymiętym mundurze i stojąc z wypiętą d...ą jak ostatnia pierdoła nie potrafił poprawnie używając ojczystego języka sformułować zarzutów. Miny tych miernot bezcenne. Sympatyczna pani z policji miała nie gorszy ubaw niż ja.
Dla niewtajemniczonych bakalarska to miejsce, gdzie służby miejskie karzą za złe parkowanie tych, co przyjechali po lewą wódę ew fajki, udając, że nic nie wiedzą o tym procederze. Nawet w Uwadze kiedyś to było.Zobacz stronę mojego dziecka - podziel się 1% - http://piotrzwolinski.pl/
O II Tour Combi 1.6
Mitsu Carisma 4G93 GDI
Komentarz
-
-
zwolinhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Ja sie wogóle zastanawiam po co ten twór nazywa się Straż Miejska ??? Z tego co pamiętam jak te twaoty powstawały, to miały dbac o bezpieczenstwo i porządek w mieście. Krótko mówią ich głonymi funkcjami miało byc zapewnienie porządku w mieście. Tymczasem obecnie straż miejska niczym nie rówżni się od... polcji drogowej i wydaje się , że jedynym ich zadaniem jest ściganie kierowćów.
Moikm zdaniem cos takiego jak straże miejskie powinno sie natychmiastowo rozwiązać, bo nikomu do niczego jest to nie przydatne (o przepraszam zapomniałem że przydatne to jest byłym funkcjonariuszom policji jako przytulisko na emeryturze).Czarny Elegance
Komentarz
-
-
SM to nic innego jak niezbyt rozgarnięte umysłowo pasożyty utrzymywane niestety z naszych podatków :evil: ,nie potrafią nic innego jak ustawić fotoradar w krzakach,oczywiście założyć blokadę na koło lub też wypisać mandat babci handlującej pietruszką na ulicy,ostatnio widziałem jak dzielni funkcjonariusze SM spieprzali w podskokach do swojego auta kiedy zobaczyli idącą niedużą grupę kiboli :shock: ,uważam że ten twór powinien być już dawno zlikwidowany,domagają się coraz większych uprawnień a tam gdzie rzeczywiście są potrzebni to zazwyczaj ich nie ma :!: :twisted:
Komentarz
-
Komentarz